Våre tjenester

Vi hjelper deg med drømmehagen, uteplassen, gårdsplassen, murer, drenering, steinlegging m.m.
Våre tjenester er for alle - privatpersoner, næringslivet eller det offentlige.

Steintrapp med kantstein

Trapper

Et inngangsparti laget av stein eller tre gir alltid et godt førsteinntrykk. Ved å legge varmekabler i trappa slipper du i tillegg snømåking eller glatt trapp. 

Støttemur rundt hage

Støttemurer

Murer varer livet ut! Ved å sette opp støttemur i tilknytning til f.eks. hage, terrasse, avskjerming eller skråninger, får man bedre utnyttese av uteområdet.

Belegningsstein, brostein, kantstein

Stein i alle varianter

Brostein, belegningsstein, kantstein, skifer, granitt - vi utfører alle oppdrag med steinlegging. Steinlegging gir varig skjønnhet og funksjonalitet!

Uteområdet og hage med epletrær

Uteområdet

Et velstelt og gjennomført uteområde gjør godt for sjela! Om du ønsker deg drømmehagen,et svømmebasseng, eller har et uteområde som trenger oppgradering, så er vi behjelpelig med alt fra A til Å. Det vil si alt fra graving, snekring, steinlegging og alle tekniske installasjoner.

Dreneringsarbeid med gravemaskin

Graving

Vi har lang erfaring med graving og dreneringsarbeid. Drenering rundt hus eller grunnarbeid for garasjer, murer og steinlagte arealer. Drenering sikrer et tørt og vakkert utemiljø!

Veranda kombinert med tre og stein

Tømrerarbeid

Hvis du kombinerer tre og stein får du et personlig preg på uteområdet ditt. Vi kan hjelpe deg med treplatting, gjerder, pergola, montering av levegger eller rehabilitering av hytter og hus.